Ensilumi satoi jo turussakin ja tehän tiedätte jo mitä se tarkoittaa, pian pian, ihan pian... Mutta sitä ennen omainen jatkaa väliaikaelämää sijoittuen johonkin kodin ja vankilan välimaastoon.

Tänään on isänpäin, vangeillakin ja se panee miettimään... Vankilan käytäntö sallii 2 tapaajaa. Ei yksi aikuinen + 2 lasta vaan 2 tapaajaa. Meillä siis vedettiin ihan hatusta kumpiko lapsista mukaan pääsisi, vaikeaa...
Vankilassa ei tehdä poikkeuksia, sittenhän niitä poikkeuksia saisi olla tekemässä ihan alvariinsa. Lapset tekivät isänpäivä kortit, toinen sammakon jonka mukana on toinen, pienempi sammakko. Pienelläkin sammakolla on mukanaan kortti. Pieni sammakko viestii että isä on maailman paras ja korttiin on rustattu "Sua kaivataan täällä kotona".
Valitettavasti korttien teossa on käytetty liimaa, niitä ei voi avata ja niinpä vanki niitä tuskin saa.

Lomananomisoikeus tuli ja meni, saatiin anoa ja saadaan anoa vastakin. Ehkä sitten joulukuussa... Ehkä. Siltikin omainen on vangistaan ylpeä, tämä on noudattanut rangaistusajan suunnitelmaa vaikkei vankila sitä olekaan yhtä orjallisesti kyennyt seuramaan.

Nyt omainen ja toinen lapsista lähtee vankilaan isänpäivä karkeloihin, toinen jää kotiin... Hyvää isänpäivää tasapuolisesti kaikille isille !