Here we go again.... Aamusta vanki soitti. Tapojensa mukaan. Kertoi tarinaa siitä miten oli laputtanut jotta pääsisi lääkärille riittämättömän lääkityksensä vuoksi.
Kuka haluaa arvata ensin? Herralla siellä takana osui veikkaus ekalla oikeaan! Ei päässyt, ei ottanut lääkäri vastaan häntä lainkaan.

Omainen oli yhteydessä tähän lääketieteen ammattilaiseen kuten rouva itseään tituleeraa ja sai kuulla että tämä viikko on aivan täynnä. Jonoakin kuulemma ja hän on jäämässä kesälomalle.
Jopas on kunnallinen terveydenhuolto ollut hölmö tässä kun ei ole tajunnut että jonot puretaan siten että osaa potilaista ei oteta vastaan lainkaan!
Vankini on kuulemma vastaanotolle PÄÄSSYT, se ei siis suinkaan olekaan hänen laillinen oikeutensa. Ja vangilla menee maximi annos hänelle määrättyä kipu lääkettä.
Tämä max annos on siis lääketieteen ammattilaisen mukaan 1800mg vaikka se lääkelaitoksen mukaan on 3600mg/vrk.
Kun tyhmänsorttinen omainen kysyi mahdollisuutta vaihtaa tämä tehoton lääke toiseen sai omainen kuulla miten ei ULKOPUOLISET voi määrätä vangeille lääkkeitä vaan sen tekevät VANKILAN LÄÄKETIETEEN AMMATTILAISET.
Että omainen kehtasikin ehdottaa.

Mutta rouva lääkäri voi olla siitä varma että perästä kuuluu. Kertoipa hän vielä että minkäänlaista laiminlyöntiä ei ole tapahtunut, eihän omainen missään vaiheessa näin väittänytkään saati epäillyt. Ja koska tämä ammattilainen sitä epäili itse niin laiminlyöntejä todennäköisesti on tapahtunut.

Kiitos rouva tohtori, omainen ulkopuolisena taitaa jättää tämän asian korkeimman ja rouva tohtoria korkeampien viranomaisten käsiin.

Mukavaa kesälomaa!!!