Ei tarvitse älykkyysosamäärän olla kovinkaan paljoa suurempi kuin kengän numeron arvatakseen ettei lääke ja vanki kohdanneet tänäänkään. Sen sijaan omainen sitten sai sarajevosta kiinni ylimielisen sairaanhoitajan joka kertoi saramäen terveydenhuollon olevan maamme parasta laatua ja parhaansa he tekevät... Omainen ei enää malttanut kieltään pitää kurissa vaan oli todettava että se kertoo paljon siitä missä jamassa vankien terveydenhuolto suomessa on ja kun se heidän paras ei vaan riitä.

Omainen kysyi myös sairaanhoitajalta että kai tämä nyt ymmärtää sitten että omaiselle ei jää muuta vaihtoehtoa kuin viedä tämä asia eteenpäin. Ei tuo ymmärtänyt, epäili että omainen uhkailemalla yrittää saavuttaa jonkinlaista erityiskohtelua. Ei, ihan kylmiä faktoja, uhkailulla ei ollut mitään tekemistä asian kanssa.

Ja kun omainen kertoi että koska he laiminlyövät vangin hoidon näin pahasti saisivat he siitä myös maksaa. Sairaanhoitaja ohjeisti omaista että mitään rahaa ei omainen tästä tule saamaan. Turha kuvitella kuulemma.
No justiinsa, sitähän omainen juuri ajattelikin. Rahastaa ja rikastua, HaH ! 
Omainen joutui vääntämään rautalangasta että ihan huomautus kyseisille lääketieteen ammattilaisille riittää omaiselle. Rahaa saa kyllä helpommallakin, idioottien kanssa tappelusta ei makseta tarpeeksi jotta omainen siihen rahasta ryhtyisi.

Kyllä ovat selvästi kutsumusammatissa nuo ammattilaiset, toinen tarina sitten on kumpiko heidät on hommaan kutsunut... Isä itse vaiko vihtahousu alakerrasta?