Ei liene tuota järjen ääntä kuultu siinä talossa kovinkaan monta kertaa... Ehkä maalaisjärki, inhimillisyys ja tunne äly kuuluivat siihen valinnaiseen osaan tuon talon työntekijöitten koulutuksessa... Eikä kukaan valinnut sitä!

Kyllä riepoo sielun syrjästä ja sydämestä. Sunnuntaiksi olivat tosiaan varanneet sellaisia puoli ihmisiä siihen aulaan ottamaan meidät tunkeilijat vastaan.
Tällä kertaa se oli ihan jees. Mutta mistäs omainen sitten vankinsa kanssa keskustelikaan...

Eksyimme aiheeseen perhetapaaminen, varmaankin siitä syystä että sitä saa nyt sitten viimein anoa tällä viikolla. Epäili vaan vankini että tulee hylkynä se paperi takaisin.
Kovasti omainen hämmästyi ja kyseli tähän mahdollista syytä.
Syy oli se että en ole vieraillut vankini luona joka sunnuntai. JA KENENKÖHÄN HELVETIN VIHTAHOUSUN VIKA SE SITTEN ONKAAN?
Ei ainakaan omaisen, ei vanginkaan vaan Helvetin Esikartanon ja siellä työskentelevien demonien. Ensimmäisenä viikonloppuna ei päässyt tapaamiseen omainen koska eivät antaneet vangin ostaa puhelinkorttia jolla vanki olisi voinut tapaamisen ilmoittaa omaiselle. Seuraavana omainen pääsi ja kolmantena taas ei koska joku aivokuollut "hukkasi" lapun jolla vanki omaisensa tapaamiseen ilmoitti.

Saisivat syödä paskaa koko porukka!!!

Että tässä nyt sitten kärvistellään ja jännitetään että minkälainen päätös sieltä tulee...
Ja se on kenenkään nyt ihan turha tulla sanomaan yhtään mitään yhtään mistään käytännöistä. Omaiselle on suorastaan herttaisen yhdentekevää millaisia ovat sen talon tai minkään muunkaan talon käytännöt kun ne loukkaavat perusoikeuksia.

Eikä se ole kuulemma omaisen vanki ainoa jonka postit tulevat avattuna. Kaikkien postit avataan. Ja kuka sen sanoo ettei niitä myös lueta. Mistä sen tietää ettei joku ole istunut paskalla ja vanhan alibin sijaan lukenut toisten yksityisyyksiä?

Kevätkin tulee... Lumet sulivat... Ajoittain paistaa aurinkokin. Äh, ei ole positiivisuudella sijaa nyt. Katsotaan huomenna....