Tympii, tympii huolella, niin että lähes itkettää. Omainen kirjoitti aikaisemmin kirjesalaisuudesta, keskustelusta vankilan ammattitaitoisten työntekijöitten kanssa kyseisestä aiheesta.

Tämän jälkeen vanki laittoi kortin kotiin, sillä kesti tulla viikon. Omainen laittoi vangilleen kirjeitä, vanki sai niistä yhden. Näinkö meille nyt kostetaan se että omainen kehtasi avata suunsa ja kyseenalaistaa vankilan kyvyn noudattaa lakia? Kyllä, juuri näin, tällä tavalla talossa on aina toimittu.
Me emme tästä horju, vankila kylläkin. Sitkeästi väitän että olemme edelleen ihmisiä ja meillä on oikeus tulla kohdelluiksi sen lain puitteissa joka suojaksemme on laadittu, miellytti se sitten vankilan henkilökuntaa tai ei.

Vanki on kuitenkin mielissään, osastollaan on kohdannut työntekijöissä ihmisen. Omainen on hyvin huojentenut, nukkuukin paremmin. Tämä ihminen lienee se säännön vahvistava poikkeus. Kiitos !!

Nyt omainen harjaa hiuksensa ja rientää kohti maailman tympeintä taloa katsomaan sitä kaikkein rakkainta. Meillä on 40 minuuttia aikaa, silmästä silmään...