Huonosta kohtelusta ei saa valittaa. Siitä menee "etuudet". Tai ainakin sen uhan alla eletään. Jos vaadit lain sinulle suomia oikeuksia niin sitten elät siinä pelossa että etuudet menee. Nämä niin kutsutut etuudet käsittävät sellaisia asioita joilla vankeja kuntoutetaan. Ja tietysti perhetapaamiset ym.
Silmä silmästä siis ja minä kun luulin ettei tässä valtiossa koraania sentään noudateta.

Kyllä joku irvileuka nyt varmasti pohtii pienessä ahtaassa mielessään että jopas nyt taas omainen valittaa eikä ymmärrä että se on VANKILA !!!
Ei siellä ole tarkoituskaan olla kivaa ja onhan siellä henkilökunnallakin vaikeaa kun ne vangit on sellaisia epämiellyttäviä ja huonoja ihmisiä, rikollisia ja ikäviä tyyppejä.

Ei omainenkaan nyt ihan ollut sinne vaatimassa A la cartea tai päivätansseja, kyllä omainen sen tajuaa että siellä on verrattain ihan perus sapuskat ja oma käsi käy huorasta ja päiväkahvi seurasta, mutta kun edes ihmisoikeudet olisi ja kohdeltaisiin sen mukaan.

Nääh, huono päivä tänään. Vanki soittaa ja valittaa siitä ja tästä, kelle sitten ellei omaiselle. Vai pitäisiköhän alkaa kirjata näitä valituksia ylös ja sitten kotona laittaa nukkumaan paljaalle lattialle, evätä ulkona liikkuminen ja syöttää kauravelliä rangaistukseksi siitä että vanki on kehdannut valittaa ja tuntea inhimillisesti?

Ehkä pitäisi, oppisi sitten käyttäytymään ja turpa kiinni noudattamaan sääntöjä. Sääntö numero 1 olisi kotona kai se että vaimo on aina oikeassa eikä tee virheitä ja jos tekee niin siitä ei saa valittaa, ne on vain kärsittävä.
Hyvä, tällähän mennäänkin pitkälle....

Palataas jälleen kerran aiheeseen lapset. Omainen ja vanki meinasi että lapset voisivat myös tulla perhetapaamiseen. Hehän eivät ole olleet kertaakaan vieläkään mukana.
Ja kun tapaamiskertoja on jäljellä 3 ennen lomaoikeuden alkua niin ehkä sitten nyt olisi lastenkin aika päästä... Ja vielä mitä!!
Äkkiä ja maalaisjärjellä ajatellen asia menisi niin että kun tapaamisista ollaan vangin suhteen kerran tehty päätös niin se pitäisi ja siihen olisi sitten mahdollisuus liittää mukaan lapset.
Eihän se niin mene. Koko tapaaminen pitäisi anoa kokonaan uudelleen, uutena asiana ja sen ei pitäisi kestää kauan.
Kerrankin olimme vankilan kanssa yhtä mieltä jostain, ei pitäisi ei, mutta kun se kestää, kestää ja kestää. Kaikkihan siellä kestää.
Lapset eivät nyt sitten perhetapaamiseen pääse.

Lomaoikeus kun alkaa niin se tarkoittaa että lomaa on oikeus anoa. Se ei tietenkään tarkoita sitä että sellaista myönnettäisiin, mutta on oikeus anoa.
Anotaan, anotaan ja rystyset valkoisina rukoillaan, mutta kuka siihen lopulta uskoo ja jaksaa luottaa että sellaista koskaan myönnetään.
Legenda kertoo ettei tuosta talosta niin vaan lomia jaeta. Saas nähdä miten äijän käy.
Tämä oikeus anoa lomaa estää myös sitten perhetapaamisen saamisen.
Perhetapaamisia ei tarvita kun kerran on myönnetty tällainen oikeus anoa. Sehän on tietysti sitten vangista ihan kiinni että myönnetäänkö. Se on se vanki sitten hanurista jos lomaa ei heru. Blaah.

Omainen lähtee nyt nauttimaan vapaudestaan ja tunkee nokkansa lähikauppaan.
Vaikka säännöt ja oikeudet olisi miten syvältä tahansa niin porukka tarvitsee kotona sen a la carten :) !!!

Aurinkoista päivän jatkoa tasapuolisesti kaikelle kansalle!!