Jos ette vielä tienneet niin kerron sen teille, vankila ja sosiaali alan palvelut voivat keskenään sopia vangille viikko ohjelmaa ilman että ilmoittavat siitä vangille mitään.

Sen enempiä verhoja avaamatta sanon että tämä on vähintään perseestä. Kyse on vangin henkilöjohtaisesta asiasta joka ei liity tuomioon eikä vankilassa oloon millään tavalla. Tämän asian on määrä tapahtua maanantaina eikä KUKAAN kertonut vangilleni että hänen henkilökohtaista siviilielämäänsä on menty järjestelemään tällä tavalla.

Vankini on siis vihannes. Hänellä ei ole enää päätäntä valtaa edes siviilielämänsä suhteen. Vankila järjestää senkin. Maksaiskohan ne myös meidän vuokran ja sähkölaskun, etsisi meille paremmin perheen tarpeita vastaavan asunnon ja mahtaisikohan ne osata kertoa tapaaja omaiselle että suksinko vittuun vai istunko turpa kiinni tässä?

Harvinaisen suurella mielenkiinnolla odotan että mitä todellisuudessa mahtaa maanantaina tapahtua... Se että asia ei mitenkään minulle kuulu on tehty harvinaisen selväksi sosiaalipuolen ihmisten toimesta. Siviilissä olen kuitenkin vain vangin vaimo.

Hah, väärin arvattu. Minulle kuuluu aivan kaikki ja kaksi kertaa!

*Jupisee vihaisena...*