Ensimmäinen lääkäri aika tipahti postilaatikkoon tänään, vankiani hoidetaan vankila lääkärin vastustuksesta huolimatta :). Kyllä on riemu katossa asti !!!

Tässä kuumuudessa ei ole paljoa mitään pystynyt tekemään joten koko päivän levänneenä sitä on hyvä omaisen istahtaa koneelle pohtimaan maailman menoa ja varsinkin sitä osiota joka ei tunnu menevän mihinkään...

Eilen illalla huvitin itseäni iltalehden vanhoilla jutuilla, media saa vankilan kuulostamaan kyllä viiden tähden ravintolalta.

"Arkipäivinä syödään aamiainen, lounas ja päivällinen. Aamiainen sisältää yleensä jotain puuroa, leipää ja leikkelettä. Lauantaisin on kananmunaa, pyhinä puuron päälle kahvia ja kahvileipää. Lounaalla ja päivällisellä on monipuolista perusruokaa: pyttipannua, risottoa, silakkaa, lihapullia, patoja, keittoja ja laatikoita, aina tuoreitten kasvisten kera. Jopa maksaa joka toinen viikko. Lauantaisin ja sunnuntaisin on jälkiruokaa ja sunnuntaisin tarjotaan myös iltapala. Muina iltoina vangit syövät osastoilla näkkäriä ja kanttiinista hankkimiaan eväitä. Osastoilla on keittiöt ja joka selliä kohti oma jääkaappi."

http://www.iltalehti.fi/ruoka/200709206607015_h4.shtml

Unohtivat vaan mainita että viikonloppuisin ei ole kuin yksi lämmin ruoka. Tuosta saa sen kuvan että siellä ne vangit lihoavat yhteiskunnan laskuun ja taatusti paremmilla pöperöillä kuin kotona. Ei myöskään kerrota että se on tarkkaan laskettu paljonko ruokaa on vankia kohden. Sunnuntai on viikon ainoa päivä kun tarjoillaan iltapala, muina iltoinahan ei vangin tarvitse sellaista syödä.
Ehkä tuo jälkiruoka sitten korvaa sen päivän toisen aterian.
Sitä paitsi ei niillä vangeilla ole rahaa siellä hankkia mitään eväitä, voi elämän kevät.
Jos ei siviilistä rahaa tule niin melko pienellä olet, jos vielä satut tupakoimaan ja kahvia juomaan niin viimeistään vankilassa on hyvä lopettaa molemmat :).
Jos siis meinaat oikein eväitäkin kanttiinista hankkia. Heh, kyllä se saatiinkin kuulostamaan lähes kulinaristiselta paratiisilta XD !!!

Kyllä se minun vankini kovin kaipaa kotiin omaisen kyseenalaisten pöperöitten pariin, vaikka se sapuska ei välttämättä tarjoa kotonakaan mitään oraalista orgasmia niin ainakin sitä on kyllin. Eikä iltaisin tarvitse kärsiä nälkää.
Kulttuurishokki tulee olemaan valtava, pimeältä keskiajalta takaisin 2000 luvulle.

Tämä sen sijaan ei huvittanut yhtään:

"Vangeille on tehty vankiloissa lainvastaisia tarkastuksia, katsoo apulaisoikeusasiamies Petri Jääskeläinen.

Useat vangit ovat arvostelleet sitä, että he ovat joutuneet muun muassa kyykistelemään, nostamaan kiveksiään ja näyttämään peräaukkoaan vartijoille.

Näin on tehty eri tilanteissa, vaikka vankien kuvaamat menettelyt ovat sallittuja Jääskeläisen mukaan vain rikosten selvittämiseksi."

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904019338589_uu.shtml

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200904029342979_uu.shtml

Jos näin jokelassa niin miksi saramäki tai mikään muukaan suomen vankiloista olisi poikkeus? Villi huhu kertoo että joitakin vartijoita nämä pyllyreikä leikit kiinnostaisivat sielläkin. Ja tilanteissa joissa siihen ei lain mukaan olisi oikeutta.
Vankilahan tietysti kieltää että tällaista lain vastaista pyllyreiän katselua olisi tapahtunut koska ei ole ruumiin onteloihin tunkeuduttu.
Eli katsoa saa, koskea ei?

"Vankilan apulaisjohtaja kertoi luottavansa henkilökunta ammatillisuuteen ja siihen, että he menettelevät asianmukaisen hienotunteisesti. "

Kurkisti asianmukaisen hienovaraisesti vangin anaaliin? Hih, anteeksi !!!
Mitäköhän läpiä kurkistellaan naisvangeilla? Paljon on varmaan tullut pimppaa nähtyä...

Vanhoja uutisiahan nuo jo...

Loppuun vielä linkki juttuun jossa on kuvia tästä loma paratiisista:


http://www.iltalehti.fi/turku/200804077486651_tu.shtml