Mihin ihmeeseen tarvitaan kirjaa koululaisvitsit 2010 kun voisimme ihan suoraan kävellä saramäkeen ja kuunnella hetken miten se terveydenhuolto siellä pelaa näillä lorvailevilla lomalaisilla.

Vanki kaavoihinsa kangistuneena aamulla soitteli. Yleensä hän tarkastuttaa itselleen määrätyt lääkkeet omaisella, ammattilaisesta kun ei koskaan tiedä mitä hän noille jätesaaveille syöttää. Tällä kertaa hän oli kaverin asialla...
Oli miehellä kovat selkäsäryt ja kahta lääkettä tähän kipuun oli määräty. Aika tehokasta eikö? Kyllä oli hyvin toimittu ja vangin kivunhoito nyt varmasti hanskassa.
HAH ja hysteeristä naurua päälle, se toinen lääke oli B-vitamiinia :D !!! Omainen ristii kätensä ja rukoilee ettei kellään talossa tulehdu umpisuoli, tiedä vaikka se sitten hoidettaisiin multitabseilla.

Terveydenalan ammattilaisen ollessa lomilla häntä tuuraa fiksun oloinen mies. Olipa jopa ottanut vankini vastaan ja epäillyt siinä silmämääräisesti katsomalla että joskos se olkapään nivel olisi murtunut kun sillä tavoin roikkuu... Siis hetkinen, murtunut?
Jos se tosissaan osoittautuu murtuneeksi ja siihen on vankilan ammattilaisen taholta määrätty puolet mahdollisesta kipulääkkeestä, haistatettu omaiselle pitkät ja jätetty hoitamatta tämän rouva ammattilaisen taholta niin heiluu muu kuin hyvä.
Ne nuo hoitovirhe syytteet näyttää kamalan huonolta CV:ssä.

Toisaalta... Eikös apteekista löytyisi jotain hainrustoleväevähöpönpöpön humpuuki valmistetta millä asia olisi voitu korjata ja jättää ne oikeat lääkkeet kokonaan määräämättä :D.

Hih, anteeksi. Omainen vain löytää tästä vitamiinien syöttämisestä oikeitten lääkkeitten sijaan surkuhupaisia piirteitä.

Hyvä läppä, missäs se piilokamera on?