Ja sehän on sama kuin 40 minuuttia intensiivistä akvaariorakkautta. Kesä ja aurinko on tehnyt ihmeitä niille sinipukuisillekin.
No ei ne nyt suoranaisesti hymyilleet tänäänkään, mutta eivät myöskään näyttäneet siltä että hetkenä minä hyvänsä kävelevät ostoskeskukseen ja räjäyttävät itsensä taivaan tuuliin. Eli, aurinko tekee kaikille hyvää :) !

Omaisellekin se on tehnyt hyvää, pihassa kun hikoili normaalin sunnuntai hatutuksen ulos ja kantoi metsästä painavia kiviä niin nyt on melkeinpä normaali olo ja voi ajatella menevänsä nukkumaan... Aamu on kuitenkin taas aikainen kun arki palaa.

Helluntaikin tänään oli ja niinkuin ne sanoo... Jos ei heilaa helluntaina niin ei koko kesänä. Toista se on meillä vankien tapaaja omaisilla. Heila oli ja meni ja ne joilla perhetapaamiset pyörii on myös taattu heila koko kesäksi.
Meillä sellainen on taas kesäkuussa, JEE !!! Vanki jo laskee päiviä... Omaisen on helpompi odottaa maltillisesti kun on niin paljon muutakin mietittävää.

Omaisen pitäisi viedä tuo taivaallinen sotalaiva, joka omaista liikuttaa paikasta A paikkaan B, huoltoon ja siitä katsastukseen. Väkisin tulee mietittyä että saakohan osan maksaa luonnossa ja käykö niin että vanki vapauduttuaan käy kuittaamassa sen?
Että kehtasi jättää yksin huolehtimaan kaikesta... Mur.

Mutta sen pitemmittä murinoitta... Oikein hyvää ja aurinkoista viikon alkua kaikille jotka käyvät jorinoitani lukemassa!