Ihan ensimmäiseksi omainen haluaa valottaa blogin kommentoinnissa tapahtuneen muutoksen.
Kommentteja ei enää julkaista ilman tarkistusta !!!

Tämä ei johdu J.O.Rin kommenteista eikä anonyymin. Tämä johtuu henkilökohtaisista syistä ja myös kriittiset ja negatiiviset kommentit julkaistaan edelleen mikäli ne liittyvät blogin aihepiiriin. Joten kommentointi toimii edelleen ja kaikenlaiset mielipiteet ovat sallittuja, ellei jopa toivottuja!

Ne henkilökohtaiset syyt taas ovat niinkin yksinkertaiset kuin että suku on pahin. Tämä yksi suvun jäsen uhkasi suivaantuneena täysin henkilökohtaisesta asiasta julkaista blogin kommenteissa omaisen menneisyydestä kipeitä asioita jotka eivät liity aihepiiriin millään tavalla. Omainen ei halua niitä asioita enää riepotella. Siksi näin.

Tänään oli sitten suuri päivä, pienet kouluun lähtijät polkaisivat arjen käyntiin. Ah niin tervetullut arki!!! Tänään oli suuri päivä siitkin syystä että vangilla oli kauan odotettu ja kipeästi tarvittu aika lääkäriin. Tai no, olisi illut ellei sitä mitään ilmoittamatta olisi siirretty. Vanki odotti tähän aamuun asti, turhaan.
Omaisen selvitettyä tilannetta paljastui että kyllä, aikaa on siirretty. Omaiselle myös kertoi lääketieteen ammattilainen että ei ollut millään muotoa heistä riippuvainen syy.
Lienee siltä osin tottakin että jos miellämme terveydenhuollon eriäväksi osaksi vankeinhoitoa. Mutta mitä suurimmassa määrin syy oli vankilasta ja siten vankeinhoidosta riippuvainen.
Lääketieteen ammattilainen epäili että syynä ajan siirtämiseen oli vankilassa alkavat oikeudenkäynnit. Ei ole ihmisiä kuljettamaan vankia sairaalaan.
Eihän se ollut kuin leikkaushoitoa vaativa ruumiinosa. Toki sitä voi siirtää vielä muutamalla viikolla. Kyllä se vanki jo kipua on oppinut sietämään. Onhan hän elänyt sen kanssa useita kuukausia.

Omainen on lievästi sanottuna vittuuntunut! Lienee todella syytä syventyä hiljaiseen rukoukseen tämän vangin terveyden kanssa.

Omansa kanssa omainen on hieman hukassa. Tämän tuomion ja blogin aikana omaiselle on diagnosoitu jos jonkinmoista vaivaa, mielenvikaisuudesta masennukseen ja viimeisenä muttei vähäisimpänä omainen luokiteltiin narsistiksi.
Narsistiksi koska uskalsi tänne kirjoittaa tärvelijästä. Ja koska julkesi arvostella, kieltäytyä ja kertoa mielipiteensä.

Silti omainen jatkaa näitä kummallisia tee kutsuja. Yhtä anonyymisti kuin tähänkin asti.
Jakaen paloja omasta elävästä elämästään, anonyymisti. Ja niin avoimesti kuin se anonyymisti on mahdollista.

Mukavaa, aurinkoista ja kaikinpuolin leppoisaa arjen alkua :) !!!