Omainen on ison kiitoksen velkaa !! Sarajevosta käytettiin vanki viimein tarvitsemallaan lääkäri ajalla talon ulkopuolella, valtavan upeaa toimintaa  !!! 

Kerrankin kun on aihetta kiittää niin näin myös tehdään, vanki saa nyt tarvitsemansa leikkaushoidon ja omainen mielenrauhan tämän asian kanssa. Hyvä mieli on nyt molemmilla! 

Muutoin elämä jatkaa kummallisten teekutsujen merkeissä. Omainen on hiukan jossain välissä pudonnut pöydästä ja pohtii että kukas tässä nyt mahtaa olla se iso hattuinen kani? Mutta lieköhän sen taas niin väliä, ei tämän elämän kulkuun loppu peleissä eikä tässä kohtaa voi itse vaikuttaa, ei merkittävän paljon ainakaan. Ennalta määrätyllä reitillä kun pysyy niin hyvä. Pitikö isossa jaossa vaan osua tällainen kartta?

Sitä elää ikäänkuin sinkkuäidin elämää ilman sinkkuäidin vapauksia, aviovaimona ilman aviovaimon etuja. Velvollisuuksien viidakossa tekee mieli kaivaa esiin se mahtava viidakkoveitsi ja antaa huutia aluskasvillisuudelle.
Mutta eihän omainen sellaista tekisi, velvollisuudentunto iskee kuin salama.... Äh! ValiValiVali :).

Ehkä omaisella on joku puolen välin kriisi, puolet takana, puolet edessä.
Monivalinta tehtävä:
A) onko eletty jo puolet 
B) onko jäljellä vielä puolet
C) Ei kiinnosta hittoakaan

Vapaus on unelma, se tunne kun edessä siintää horisontti ja tunnet tuulen kasvoillasi, ihanainen illuusio siitä että sinulla on oman elämäsi kaikki langat käsissä.
Omainen ei ole koskaan ollut joukkuepelaaja, yksilölajeissa menestynyt paremmin. Yksilölajeissa ei tarvitse ymmärtää kummallisen kimurantteja kuvioita, yksilölajissa tiedät aina mitä mieltä enemmistö on. Se on ennakoitavaa ja turvallista elämää. Kun pelaajia on vain yksi voi aina olla varma siitä että on tajunnut juonen oikein ja että kukaan ei muuta sääntöjä kesken pelin. Ehkä tässä on tarinan opetus, kuka tietää... Ehkä omaisen pitäisi vaan tukkia iso turpansa kuten aikaisemmin omaista kehoitettiin tekemään . Opetella kulkemaan laumassa kuin uhrilampaat, opetella määkimään samassa tahdissa kuin muut ja lakata ajattelemasta sekä ilmaisemasta ajatuksiaan mikäli sellaisia kovasta yrityksestä huolimatta sattuisi ilmenemään.

Bullshit  !!