ENSILUMI SATOI SUOMESSA !!! KUULITTEKO?? ENSILUMI !!!

Se että se satoi jossain päin lappia on sivu seikka, se satoi ja sillä hyvä  !!! Tiedätte mitä se tarkoittaa ! Ympyrä sulkeutuu. Siitä on lupa iloita, ensi lumesta. Uutiskuvat kertoivat tätä ilosanomaa, omainen meinasi haljeta!

Omainen soitteli taas sinne missä olisi tarkoitus vankien terveyttä hoitaa ja sai puhelimeen niin ystävällisen sairaanhoitajan että epäili hetken tulleensa yhdistetyksi väärään paikkaan. Syvät sympatiat tippaiitalle ja suuren suuri kiitos :) !

Mutta se ensilumi... Enää ei ole pitkää pätkää siihen kun tämä väliaika elämä tulee tiensä päähän ja oikea, uusi elämä saa alkaa. Vielä on pari asiaa, muutama kuukausi, ja sitten...
Sitten saamme vihdoin vilkuttaa hyvästiksi rouva lääketieteen ammattilaiselle ja vannon että olemme tarinan kaikki osapuolet tästä yhtä iloisia, saamme sulkea portin takanamme (paitsi ettemme saa, herra portin vartija tekee tämän) ja kulkea kohti oikeata elämää. Minkälaista se sitten mahtaakaan olla...? Joko olisi hyvä hetki alkaa stressata sitä? 
Vähän niinkuin jouluakin alkaa hermoilemaan jo lokakuussa.
Oletteko siskot huomanneet että joulu tosiaan tekee tuloaan? Saisikohan sitä pukilta tänä vuonna lahjaksi lomailevan vangin?